Bijles

Bijles

Als basisschoolleerkracht en als kindercoach zijn wij goed in staat je kind te helpen wanneer hij of zij vastloopt op de basisschool, op welk gebied dan ook.

Kinderen kunnen gefrustreerd raken als ze op school niet mee kunnen komen. Weer andere kinderen zien zo op tegen de toetsen dat ze er soms letterlijk ziek van worden. Door kinderen weer zelfvertrouwen te geven en de angst voor een vak weg te nemen, kunnen ze zich weer ontspannen en presteren ze beter. Dat duwtje in de rug wat ze op dat moment even nodig hebben, kunnen wij geven.

Bij Ons biedt voor alle leerlingen uit het basisonderwijs bijles aan. Wij werken met verschillende programma’s. Zo werken wij onder andere met:

✘ Taalblobs
✘ Bareka (het rekenmuurtje)
✘ Met Sprongen Vooruit

Daarnaast hebben wij een scala aan eigen inbreng op alle verschillende vakgebieden. Wij werken niet met studenten, maar geven de bijles zelf. 

Handig om te weten: de bijlessen kunnen ook plaatsvinden op locatie, bijvoorbeeld op school onder schooltijd; uiteraard in overleg met de desbetreffende basisschool.

huiswerkcoaching

In het eerste jaar van de middelbare school komt er heel veel op de kinderen af. De overgang is voor sommige kinderen te groot. om toch de aansluiting te kunnen blijven vinden, bieden wij hulp!

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier.